Mesto za rad u domu je nezaobilazan sve većem broju. Priznajem, često i meni. Zato sam išla u potragu za idealnim radnim stolom za jedan svoj projekat i napravila sam uži izbor modela koji se mogu pronaći u domaćim salonima nameštaja. Pogledajte šta sam našla!

Moja potraga je bila skoncentrisana na modele manjih dimenzija koji su napravljeni od drveta (masiva ili furnira). Asortiman je dosta širok ali se na kraju iskristalisalo 5 najboljih. Svi izgledaju odlično, pa će se ovi radni stolovi uklopiti ne samo u radnu sobu već ih bez problema možete smestite i u neki kutak dnevne sobe. Uz stonu lampu i par detalja imaćete savršen kutak za rad. Zgodno je što veći broj njih ima i praktičnu malu ladicu za sitnice. Ali krenimo redom!

1. Nitea, radni sto Gazda (cena 425 evra)

Zbog izuzetno dobre završnice ovo je bio moj favorit ali zbog cene smo morali da napravimo kompromis. Dimenzije stola su 110×42 centimetra.

2. Ikea, radni sto Lisabo, cena 15.999 dinara

Odluka je pala na ovaj model od jasenovog furnira koji možete videti u apartmanu koji smo izveli. Dobra završnica ali pre svega brza dostupnost ovog modela je pomogla našoj odluci. Dimenzija stola je 118×45 cm.

3. Casa Familia pro, Twisted table, cena 299 evra

Ovo je takođe moj favorit jer je nesvakidašnji i zaista sam po sebi vrlo dekorativan, pravi ženski sto. Dimenzije ovog radnog stola su 90×50 centimetra.

4. Home plus, Nordic, cena oko 14.000 dinara

Zbog cene i jednostavne forme ovaj model se našao u užem izboru. Ploča i ladice mogu da budu od jednobojnog MDF-a ili u teksturi drveta. Dimenzija su 120×48 cm.

5. Jysk, Abbetveld, cena 11.900 dinara

Najjeftiniji model koji mi se dopao je ovaj iz Jyska. Metalne nogice i univer u teksturi drveta su zaista lepo i neutralno rešenje za svaki prostor bez obzira da li je reč o „muškom“ ili „ženskom “ radnom mestu. Dimenzije stola su 120×48 centimetra.

Nadamo se da će zahvaljujući našim predlozima šoping uspešno proći. Ako smo vam pomogli, napišite nam (e)pismo… s novog radnog stola.

Naslovna fotografija izvedenog enterijera: Igor Conić