Novootvoreni salon nameštaja u Novom Sadu ima dobru ponudu komadnog nameštaja iz Turske, a cene su trenutno na popustu od 20 posto.

Dekor Dom smo do sada poznavali kao proizvođača zavesa, ćebadi, salveti i sličnih stvari. Međutim, ova kompanija odnedavno je drastično proširila ne samo svoj asortiman već i izložbeni prostor.

U prostranom salonu od sada se moći široki dijapazon nameštaj koji se proizvodi u Turskoj.

Lepa kombinacija na samom ulazu

Na ulasku nas je dočekala lepa kombinacija nameštaja za dnevnu sobu izvedena u čupavom Teddy materijalu koji je trenutno vrlo aktuelan u dizajnu enterijera. Izložene garniture su u beloj nijansi ali osim ove, mogu s eporučiti u preko deset tonova: od neutralnih sivih, preko braon, do narandžaste i teget.

Ova kolekcija Grande&Eva sastoji se od četvoroseda dužine 380 cm čija cena sa popustom iznosi oko 227.000 dinara, trosedom dužine 250 cm sa cenom od oko 160.000 dinara i polukružne fotelje sa cenom od oko 55.000 dinara. Fotelja sa drvenom konstrukcijom Eva koja je malo skuplja i iznosi oko 63.000 dinara.

Fotelja, četvorosed i trosed Grande&Eva  sa cenama od 450,1900 i 1400 evra. Foto: Dizajnenterijera.rs

Sofa presečena stolićem

Velika ugaona sofa Relax iz kolekcije Loretta je dimenzije 305×410 cm. S obzirom na veličinu, deluje interesantno jer je jedan deo izveden u eko koži, a drugi deo preseca pomoćni stolić.

Njena cena sa popustom je oko 382.000 dinara, dok klub sto sa pločom u kombinaciji keramika, drvo i koža u dimenziji 120×120 iznosi 142.000 dinara.

Ugaona garnitura Loretta u dimenziji 3×4 metra sa cenom od oko 3200 evra . Foto: Dizajnenterijera.rs

Favorit redakcije

Naš favorit je stolica Eva-Orix izvedena od tamnog drveta i belog Teddy štofa. Zaobljene ivice na rukonaslonima i nesvakidašnje nogice čine ovaj komad vrlo upečatljivim.

Cena stolice sa trenutnim popustom je 24.000 dinara. Iako su trenutno postavljene uz trpezarijski sto bež nijanse visokog sjaja, mislimo da bi mnogo bolje uklopile sa trpezarijskim stolom od svetlog hrasta.

Stolica Eva-Orix, cena oko 200 evra. Foto: Dizajnenterijera.rs

Malo ali odabrano

Iako u salonu nema veliki broj fotelja, moramo da priznamo da su nam se prikazani modeli dopali.

Izdvojili bismo model na okretanje Loretta dubine 90 cm u sivoj boje sa crnim kederom i manji model Oscar Franka prečnika 80 cm izvedena u eko koži konjak boje.

Fotelja Loretta košta oko 72.000 dinara s aktuelnim popustom dok je manja Oscar oko 59.000 dinara.

Fotelja Loretta i Oscar sa cenama od oko 600 i 500 evra. Foto: Dizajnenterijera.rs

Sofa sa mehanizmom

Nijedna garnitura u salonu Dekor Dom nije na razvlačenje. Međutim, nasloni na modelu prikazanom dole su sa mehanizmom te se mogu pomeriti unazad što onda ostavlja dosta prostora da se sofa koristi i za spavanje.

Model četvoroseda sa lenjivcem Siesta ima ukupnu dužinu od 300 cm i cenu od 225.000 dinara dok je fotelja Siesta 55.000 dinara

Četverosed sa lenjivce Siesta i fotelja Siesta sa cenom od oko 450 evra. Foto: Dizajnenterijera.rs

Idealno za stanove za izdavanje

Ugaona garnitura Wagon Orix dužine 360 cm sa ugrađenim stolićem košta oko 155.000 dinara. Ovaj moderan komad odličan je za opremanje stanova za izdavanje.

Ugaona garnitura Wagon Orix sa stolićem dužine 360 cm, cena oko 1200 evra. Foto: Dizajnenterijera.rs

Stolica u trendu

Tapacirana stolica Layla košta oko 18.000 dinara. Možete birate boju štofa, kao uostalom i za sve ostalo.

Ovaj model stolice čest je trenutno veoma popularan u dizajnu enterijera stanova.

Tapacirana stolica Layla u kombinaciji štof i drvena konstrukcija. Cena oko 150 evra. Foto: Dizajnenterijera.rs

U ponudi i tepisi 

U salonu se pored nameštaja može pronaći i relativno dobar izbor tepiha. Ipak, o njima neki drugi put…

Rok isporuke, sajt i adresa

Trenutno su svi komadi nameštaja u salonu na popustu od 20 posto ali do 2. septembra. Nakon ovoga, cene se vraćaju na staro.

Svi komadi nameštaja se naručuju, a rok isporuke je 60 dana.

Sve u svemu, izbor nameštaja nas je prijatno iznenadio. Šteta je što sajt (trenutno) ne radi gde bi se mogla sagledati celokupna ponuda.

Ukoliko želite da pogledate izbor salona Dekor Doma potrebno je da se uputite na Bulevar Vojvode Stepe 36 u Novom Sadu ili naravno da čitate Dizajnenterijera.rs.