Koliko vas je imalo san da jednoga dana ima kućicu na drvetu? Možda niste imali priliku da ostvarite svoj san, ali sigurno ćete biti oduševljeni kada vidite unutrašnjost ove kuće.

Smeštena na Tajvanu, ova kuća ima toliko specifičan enterijer koji više podseća na kućicu na drvetu nego na dom kakav smo navikli da viđamo. Napravljeno sa mnogobrojnim policama, nivoima i mestima za skrivanje, ovo mesto je pravi raj za ljude avanturističkog duha.

Studio Soar Design potpuno je transformisao izgled prostora koristeći platforme, drvene površine i čelične konstrukcije, prenosi Curbed.

Fotografija: Hey! Cheese

Drvena igraonica

Kuća je smeštena u prizemlju i na donjem nivou se nalaze glavne prostorije poput kuhinje i dnevnog boravka. Prostor je dugačak, a uzak i celom dužinom nalaze se panoramski prozori. Na zidovima nalaze se mnogobrojne drvene police koje su spojene sa stepenicama. Stepenicama se stiže do gornjeg, visećeg dela zbog kojeg je ova kuća dobila nadimak kućica na drvetu.

Napravljeno sa mnogobrojnim policama, nivoima i mestima za skrivanje, ovo mesto je pravi raj za ljude avanturističkog duha.

Gornji nivo kuće visi sa plafona poput spuštenog mosta, a put koji vodi od goridnje do donjeg nivoa podseća na drvenu igraonicu.

Tamno i svetlo

Dizajneri su upotrebljavali tamno i svetlo drvo. Tamno drvo korišteno je za izradu visećeg mosta, stepenica, trpezarijskog stola i još nekih detalja, a svetlo drvo korišteno je za police koje su popunile zidove. Kuhinja je potpuno crna i uklapa se sa čeličnom konstrukcijom, koja se nalazi u osnovi gornjeg dela.

Fotografije: Hey! Cheese