Ukonkurenciji od preko 8.500 hotela, Courtyard Belgrade City Center proglašen je za najbolju turističku destinaciju.

Hotel Courtyard Belgrade City Center by Marriott proglašen je Hotelom godine, na prestižnoj godišnjoj Marriott International dodeli nagrada.

Ovo značajno priznanje svedoči posvećenosti hotela Couryard by Marriott u pružanju izvrsne usluge gostima, navode ugostitelji iz Beograda.

Njeno osvajanje od strane hotela koji se nalazi u Beogradu je značajan doprinos razvoju srpskog turizma.

U samom centru Beograda

Smešten u srcu Beograda, na Trgu Republike, hotel Courtyard Belgrade City Center nudi spoj savremenog i toplog srpskog gostoprimstva.

Sa modernim smeštajem, najsavremenijim sadržajima i besprekornom uslugom, pružajući nezaboravno iskustvo svim svojim gostima.

Na samo nekoliko koraka od glavnih kulturnih atrakcija, Courtyard Belgrade City Center by Marriott je idealno polazište za istraživanje živopisne prestonice Srbije.

Najbolji na svetu

Prestižna nagrada ne samo da prepoznaje kvalitete hotela, već ima i zapažen efekat i na domaći turizam. Očekuje se da će priznanje hotela Courtyard by Marriott u Beogradu, kao hotela godine, imati dubok pozitivan uticaj na turistički sektor, privlačeći međunarodne posetioce.

Nagrada za Hotel godine, koju svake godine dodeljuje Marriott International, je znčajno priznanje u Marriott korporaciji, kojoj pripada više od 8.500 hotela na svetskom nivou.

Hotel Courtyard Belgrade City Center nudi spoj savremenog i toplog srpskog gostoprimstva.

Ova nagrada odlikuje hotele koji pružaju izvanrednu uslugu prema ocenama gostiju, brinu o svojim zaposlenima i implementiraju inovativne prakse.

Ovo izuzetno dostignuće hotela Courtyard Belgrade City Center potvrđuje njegovu poziciju na hoteskoj mapi Beograda, kao savršen izbor za sve poslovne putnike koji traže gostoprimstvo svetske klase u Srbiji.

Dolazak velikih brendova

Kako se Srbija raduje napretku turističke industrije, Courtyard Belgrade City Center ostaje posvećen stalnom podizanju standarda u pogledu iskustava gostiju, održivosti i angažovanja zajednice.

Hotel ima za cilj da igra ključnu ulogu u pozicioniranju Beograda kao destinacije svetske klase i predstavlja toplinu i gostoprimstvo koje srpska kultura nudi.

Ovo je hotel koji najavljuje dolazak velikih hotelskih brendova koji su deo Marriott portfolija, poput novootvoreng Moxy-ja, a uskoro i St. Regis-a.