Nemate vremena za obilaženje radnji? Niste sigurni šta da poklonite najdražima? iMade je mesto gde možete pronaći velik broj dizajniranih proizvoda.

Onlajn kupovina je postala sve zastupljenija u poslednjih par godina. Pored generičkih proizvoda, svakome od nas povremeno potreban neki hand made proizvod – ili za enterijer koji radimo ili kao autentičan poklon.

U cilju zadovoljavanja ovih potreba nastala je iMade platforma, onlajn prodavnica posvećena autentičnim brendovima. Reč je o mestu kupovine sa širokim asortimanom proizvoda. Kupovinom na ovom sajtu podržavate male domaće brendove, umetnike i kreativce, njihove proizvode nastale iz ljubavi prema dizajnu.

U ovom kratkom prikazu donosimo vam Top 5 brendova sa ove platforme iz kategorijesve za dom“, odnosno njihove najpopularnije komade sa aktuelnim cenama.

1. TWO N Drvene LED lampe

Dečije sobe su idealne za tematsko uređenje, a ovakav vid osvetljenja može doprineti u kreiranju topline vašeg kutka. Budite slobodni i dajte pečat prostoru u kojem vaše dete odrasta.

Lampe brenda TWO N mogu doprineti u kreiranju topline vašeg kutka; Foto: TWO N

Meko osvetljenje sprečava prekomernu stimulaciju i pruža očima bebe preko potreban odmor.

Takođe, savetujemo da izbegavate jako osvetljenje. Blagi sjaj čini da svaka prostorija deluje toplo i privlačno.

Meko osvetljenje smanjuje kontrast između svetlosti i mraka, sprečavajući prekomernu stimulaciju i pružajući očima bebe preko potreban odmor.

Lampa Oblačić: 6.540 RSD; Foto: TWO N

 

2. KLOOPKODekorativni jastuci

Predstavljamo vam brend Kloopko i svet dekorativnih jastuka jedinstvenog dizajna, veselog duha i široke namene.

Idealno se uklapa u raznovrsne enterijere i savršen je detalj na svedenoj garnituri ili u razigranoj dečijoj sobi.

Foto: Kloopko
Foto: Kloopko
Foto: Kloopko
Foto: Kloopko

Lopta dimenzija 50 x 50 centimetara može se koristiti i kao tabure.

Dimenzije ove neobične lopte su različite – od 12 x  12 cm, pa sve do lopte 50 x 50 cm koja se može koristiti kao tabure.

Takođe, izbor boja je veoma širok i šanse za neuklapanjem su male.

Veliki tabure (50 x 50 cm): 5.900 RSD; Foto:

 

3. ZORYA Najfinija posteljina od lana

Predstavljamo vam Zorya kolekciju visokokvalitetne, moderno dizajnirane i udobne posteljine od prirodnih materijala – raskošan laneni komplet koji osvežava leti.

Foto: Zorya
Foto: Zorya
Foto: Zorya
Foto: Zorya

Ova veoma izdržljiva i dugotrajna posteljina izuzetno je jednostavna za održavanje.

Veoma izdržljiva i dugotrajna posteljina, izuzetno je jednostavna za održavanje, a sa njom krevet deluje namešteno i nakon buđenja.

Letnji set se sastoji od letnjeg prekrivača, donjeg čaršava i dve klasične jastučnice.

Zorya letnji set: 46.800 RSD; Foto: Zorya

4. WOOLNIA Udobno ćebe od vune

Spavaća soba mesto je koje treba da odiše komforom i privatnošću. Woolnia ćebe za bračni krevet karakteriše finoća izrade od neupredene, 100% prirodne merino vune, pružajući materijalu otpornost, prirodnost i neverovatan osećaj mekoće.

Specijalan dizajn, osmišljen je kao veoma funkcionalan tokom svih godišnjih doba, a ovo ćebe daće vašem domu notu stila i elegancije. Cena Woolnia ćebeta iznosi 54.120 RSD.

Foto: Woolnia
Foto: Woolnia
Foto: Woolnia
Foto: Woolnia

 

 

5. REMAKESavršeno nesavršen porcelan

Svaki REMAKE komad se pravi ručno i drugačiji je na svoj način. Naime, u saradnji sa najstarijim češkim proizvođačem porcelana, koji datira iz 18. veka, napravili su sopstvenu kolekciju ujedinivši tradiciju i moderan dizajn.

Kolekcija ujedinjuje tradiciju i moderan dizajn; Foto: Remake

Remakeov asortiman je istovremeno upadljivo jedinstven i čudesno bizaran.

Sa originalnim, individualno izrađenim umetničkim delima koji bacaju drugačije svetlo na zaboravljene potrepštine u starinskim kuhinjskim ormarićima, Remakeov asortiman proizvoda je istovremeno upadljivo jedinstven i čudesno bizaran.

Veliki tanjir „Matisse Love“: 2.800,00 RSD; Foto: Remake

 

BONUS: MILAN STANIĆ DESIGN

Brend Milan Stanić Dizajn je nastao kao ideja da se napravi proizvod koji će svojom teksturom odgovarati potrebama modernog arhitektonskog uređenja doma, sa jedne strane, i unikatnog, kolorističkog dizajna sa druge. Više o Milanovom radu saznajte na ovom linku.

Velika vaza crvena: 8.990 RSD; Foto: Milan Stanić