Popularnost sklopivog nameštaja raste iz dana u dan, a razlog tome su sve manji životni prostori. Poznati proizvođači nameštaja utrkuju se ko će da ponudi bolje rešenje.

Američka kompanija Floyd ponudila je već nekoliko sklopivih komada nameštaja, a sada je na red došla modularna polica i kako iz kompanije tvrde, možete je sklopiti za samo 20 minuta.

U ponudi imaju modularne sofe, krevete i stolove i sada su zaokružili ponudu sa ovom policom. Ukoliko imate potrebu za ovakvim tipom nameštaja, ova kompanija je odličan izbor.

Ovu policu u tri dimenzije i tri dostupne boje možete sastaviti za manje od 20 minuta.

Kolekcija modularnih polica jednostavno je nazvana The Shelf. U ponudi su tri različite dimenzije: manja, veća i ona koja može da posluži kao garderober. Dolaze u tri različite boje, a svaka od ovih dimenzija može se prilagođavati i mogu joj se dodavati delovi kako bi se napravila personalizovana polica. Dolaze u crnoj, beloj i zelenoj boji i mogu se namestiti u drveni okvir u raznim uglovima, a nosivost je do 65 kilograma.

Individualan pristup

Kako poručuju iz kompanije za Curved, na razvoju ovog proizvoda proveli su dve godine i to je najduži proces do sada. Vršena su mnogobrojna testiranja dok proizvod nije zadovoljio sve standarde kompanije i sve potrebe kupca. Razlog za ovako dugotrajan proces proizvodnje ovog komada nameštaja bio je taj što su iz kompanije vrlo ozbiljno pristupili odnosu kupca prema samoj polici.

Anketirali su više od 2.000 svojih mušterija i otkrili da ljudi koriste police na različite načine i da je ona mnogo više od običnog prostora za odlaganje predmeta, da služi da prikaže nečiju ličnost. Najteže je bilo napraviti proizvodi koji se zaista lako sklapa, a koji zadovoljava sve kriterijume vezane za kvalitet. Kompanija Floyd je koristila iste materijale koji su korišteni pri proizvodnji modularne sofe, drvo i metal.

Policu možete sastaviti za manje od pola sata, a posle toga vam ostaje samo da smislite šta na njih da stavite.