Da li ste ikada razmišljali o tome koliko su bizarne neke reklamne fotografije koje možemo pronaći na internetu? Jedna korisnica Twittera skrenula je u svojim postovima pažnju na to koliko smešno i nerealno izgledaju scene u kojima se koristi policaza kadu.

Ukoliko spadate u osobe koje vole duge, penušave kupke i ovakav vid uživanja, vrlo je verovatno da u svom domu imate policu za kadu. Možda ste mislili da ovaj predmet služi za to da pri ruci imate mirišljave kupke i ostale stvari za kupanje, ali mogućnosti su mnogobrojne, a fotografije na internetu to i pokazuju.

Ovsena kaša i hot dog?!

Kako prenosi House Beautiful, korisnica društvene mreže Twitter, Sharen Su, ukazala je u svojim postovima na čak šest neobičnih fotografija koje prikazuju netipične stvari stavljene na policu za kadu. Na jednoj vidimo ženu koja pije savršenu kafu i ima vazu sa biljkama na polici. Slika za slikom, predmeti postaju sve bizarniji i nije nam baš jasno koje su poruke ovih fotografija. Na nekima vidimo bocu parfema, činiju sa salatom, praznu šolju, ovsenu kašu, ali i hot dog!

Dakle, police za kadu su napravljene za držanje korisnih stvari ali svakako nisu mislili na iPad ili hranu. Okej, čaša vina može…

Pogledajte kako to bizarno i nerealno izgleda: