Pre spavanja najviše volite da pogledate epizodu omiljene serije? Možda pred odlazak u krevet imate drugačije planove, ali ako se ipak odlučite za seriju ovaj krevet će vam se itekako dopasti.

Italijanski arhitekta i dizajner Fabio Vinella napravio je jedinstveni krevet, nazvan HiBed, koji ima nekoliko skrivenih opcija. Ovaj moderni krevet koristi svoju aplikaciju kako bi korisniku omogućio da se poveže na projektor preko koga će prikazivati video sadržaj na ekranu od 70 inča. Za potpuni doživljaj zaslužni su ”nevidljivi” zvučnici ugrađeni u okvir, prenosi Contemporist.

Ostali benefiti aplikacije

Pored ovih fenomenalnih stvari u kojima će uživati svi oni koji ne mogu da zamisle odlazak u krevet bez omiljene serije ili filma, aplikacija ima mnogobrojne druge opcije koji vam analiziraju kvalitet sna i ostale biometrijske parametre. Takođe, aplikacija vodi evidenciju o vašoj telesnoj težini, prati temperaturu kvalitet vazduha i nivo buke. Priznaćete, vrlo korisne stvari kada je kvalitet vašeg sna u pitanju.

Pored toga aplikacija ima alarm koji vas budi kada ga podesite, kao i osvetljenje koje se može koristiti kao ambijentalno, ali i kao svetlo za čitanje.