DesignBiz: Kreativnost u biznisu tema je našeg MeetUpa zakazanog za 23. april, na kojem će učestvovati Ksenija Đorđević, Zoran Jedrejčić i Danilo Micić, te Sonja Brstina kao moderatorka.

Kako u poslovanju pomiriti mozak i srce? Iliti, drugačije rečeno, kako arhitekte i dizajneri enterijera 21. veka mogu da diverzifikuju svoje poslovanje i pritom pronađu ravnotežu između kreativne i poslovne strane profesije, ličnih afiniteta i potreba tržišta?

Odgovor na ovo kompleksno pitanje pokušaće da vam daju portali Gradnja.rs i Dizajnenterijera.rs, koji svoj naredni MeetUp susret – nazvan DesignBiz: Kreativnost u biznisu – posvećuju upravo ovoj temi, sa ciljem da osvetle izuzetno bitan faktor profesije o kome se nedovoljno govori.

Portali Gradnja i Dizajn Enterijera organizuju MeetUp na kojem će se govoriti kako u poslovanju pomiriti mozak i srce.

Kako  su pronašli svoj autentični put do uspeha, na koje su sve prepreke naišli na tom putu i gde su sve pogrešili otkriće nam troje istaknutih preduzetnika. Naši sagovornici će biti Zoran JedrejčićKsenija Đorđević i Danilo Micić, dok će moderator panel diskusije biti Sonja Brstina.

Zoran Jedrejčić

Zoran Jedrejčić je hrvatski arhitekta koji živi i radi u Beogradu. Za svoj dizajn dobio je brojne međunarodne nagrade. Pored toga, bio je angažovan kao selektor Beogradskog sajma nameštaja, a trenutno je kurator Zagrebačke nedelje dizajna. Radi na poziciji umetničkog direktora na razvoju brojnih brendova nameštaja, kao što je Volumen.

 

Ksenija Đorđević

Ksenija Đorđević je arhitektica koja vodi sopstvenu praksu specijalizovanu za projektovanje ugostiteljskih enterijera. Među prvima je diverzifikovala svoj biznis na više strana. Osnivač je brenda Apartment by KDA, gde se bavi prodajom visokokvalitetnog nameštaja i aksesoara. Ujedno vodi sopstveni edukativni program u oblasti dizajna enterijera.

 

Danilo Micić

Danilo Micić je arhitekta i serijski preduzetnik. Jedan je od suosnivača kompanije Case3D, koja posluje i na tržištu bliskog istoka, gde ima ispostavu u Dubaiju. Ujedno je i osnivač brenda Impact Acoustic SEE, gde aktivno učestvuje u dizajnu i opremanju savremenih stambenih i poslovnih prostora. Aktivno primenjuje savremene tehnologije i jedan je od pionira uvođenja automatizacije i veštačke intelegencije u svoje poslovanje.

Sonja Brstina kao moderatorka

Sonja Brstina je iskusna arhitektica sa više od 15 godina uspeha u vođenju studija za unutrašnji dizajn, specijalizovanog za enterijere stambenih i poslovnih prostora. Kao osnivačica i glavna urednica portala Gradnja i Dizajn Enterijera, Sonja ne samo da promoviše industriju unutrašnjeg dizajna, već i obrazuje ciljanu publiku kroz stručne članke, istovremeno povećavajući vidljivost i tržišni doseg svojih profesionalnih usluga.

Registracije

MeetUp će biti održan 23. aprila  od 18h, u Hotelu Mona Plaza (sala Gornji Dorćol).

Broj mesta je ograničen.

Registracije obavezne na ovom linku.

Atmosfesa sa prošlog MeetUpa dizajnera enterijera; Foto: Jakov Simović

Partneri događaja

Organizaciju MeetUp-a podržale su kompanije VeluxIntra LightingEuroDOMWever & DucreTeamCADAlumil i Tarkett.

Ukoliko želite da podržite ovaj događaj kontaktirajte nas.