Sva mesta za događaj posvećen dizajnu enterijera, sa fokusom na izazovima i problemima sa kojima se susreću domaće dizajnerske prakse, već su popunjena.

U poslednjih par godina, zajedno sa procvatom građevinske industrije i novogradnje, dolazi do naglog razvoja lokalnih dizajnerskih praksi. Gotovo preko noći, dizajn enterijera u Srbiji postao je „must have“.

Bilo da je reč o poslovnom ili stambenom prostoru, ugostiteljskom objektu ili stanu na dan, čini se da su i privatni i poslovni klijenti imali veliku želju za prostorom koji je dizajniran po njihovoj želji i meri. Ali, velika potražnja stvorila je velike probleme.

Nedefinisani profesionalni standardi, nedostatak majstora, izostanak sistematičnog obrazovanja mladih arhitekata i nepredviđeni rast cene materijala, samo su neki od nepovoljnih uslova na dizajnerskoj sceni.

Uprkos nepovoljnim prilikama, pojedini autori i prakse uspeli su da haotičnu situaciju stave pod kontrolu i naprave značajan iskorak. Njihova iskustva su dragocena i imaćemo priliku da ih čujemo na narednom MeetUp događaju, koji organizuju portali Gradnja.rs i DizajnEnterijera.rs.

Iskustva dizajnera iz prve ruke

Predavači i panelisti na narednom Gradnja MeetUpu biće vodeće domaće arhitekte i dizajneri. Iz prve ruke, svoja iskustvazapažanja i stavove sa name će podeliti Filip Rašković (FR INTERIORS), Miloš Milivojević (STUDIO MILOŠ MILIVOJEVIĆ) i Biljana Turanjanin Pujo (PUJO AD).

Panel diskusiju vodiće Sonja Brstina (GRADNJA.RS).

Pitanja za diskusiju će se kretati u širokom spektru. Od toga kada je dizajn enterijera postao „mainstream“preko komunikacije sa klijentom i poteškoća sa izvođačima, do nadolazećih trendova u dizajnu kancelarija.

Publika će imati prilike da se aktivno uključi u diskusiju i postavlja pitanja našim panelistima.

Istaknuti domaći dizajneri podeliće sa nama svoja iskustva i zapažanja

Agenda događaja

17.30 – 18.00  //  Registracija

18.00 – 19.00  //  Predavanja i izlaganja

19.00 – 19.30  //  Kafe pauza

19.30 – 20.30  //  Panel diskusija

20.30 – 21.30  //  Networking koktel

Gradnja MeetUp se sastoji od serije predavanja i diskusija; Foto: Jakov Simović

Zlatni i srebrni partneri

MeetUp događaj organizuju portali Gradnja.rs i DizajnEnterijera.rs sa svojim partnerima. Zlatni partneri događaja su kompanije TarkettAlumil Radin AG, dok su kompanije EuroDOM, Pinoles, MaraHome i TECE podržale ovaj skup arhitekata i dizajnera enterijera kao srebrni partneri.

Marijana Borović iz kompanije Tarkett, Ivana Petronijević iz kompanije Alumil i Miloš Radin iz kompanije Radin AG podeliće sa nama svoja iskustva iz prve ruke, kao i svoju perspektivu o trendovima i aktuelnostima na domaćem tržištu.

MeetUp događaj organizuju portali Gradnja i Dizajn Enterijera sa svojim partnerima

Sva mesta već rezervisana

MeetUp će biti održan 13. juna u Hotelu Mona Plaza.

Hotel Mona Plaza se nalazi na adresi Cara Uroša 62-64 (sala Gornji Dorćol, drugi sprat).

Ulaz je besplatan. Međutim, sva mesta za događaj su već rezervisana.