Ova inovativna kuhinjska slavina sa pametnim sistemom mehurića i filtera kombinuje praktičnost, bezvremenski dizajn i ekološku svest.

Kako bismo naš svakodnevni život podigli na viši nivo, svi mi čeznemo za kvalitetom, ukusom i zdravljem, posebno kada se radi o našoj ishrani.

Stoga je, umesto zamaranja s teškim plastičnim bocama, prelazak na vodu iz česme očigledan izbor, posebno sa aspekta održivosti i u smislu ličnog komfora.

Ipak, neretko postoji zabrinutost zbog dovoljnog kvaliteta vode za piće iz česme. Takođe, željena količina karbonizacije i mineralizacije često ostaje nedostižna kada se pije popularna „česmovača“.

Tu na scenu stupa inovativna kuhinjska slavina hansgrohe Aqittura M91 sa pametnim sistemom mehurića i filtera, koja kombinuje praktičnost, bezvremenski dizajn i ekološku svest.

Foto: hansgrohe

Aqittura M91 iz kompanije hansgrohe nudi još više harmonije i jednostavnosti, kako vizuelno tako i funkcionalno

Zahvaljujući hansgrohe WaterRefinement plus tehnologiji, voda iz slavine je mineralizovana i gazirana prema ličnom ukusu. Integrisani sistem filtera uklanja zagađivače i teške metale. Pored toga, eliminišu se i druge ometajuće čestice prljavštine i mirisi.

Redukovani jezik dizajna, dostupnost različitih površina kao i visokokvalitetna izrada harmonično integrišu ovaj proizvod u ukupnu sliku različitih kuhinjskih ambijenta.

Srce slavine Aqittura M91 impresionira svojom kompaktnošću. Hansgrohe SodaBase jednostavno nestaje ispod sudopere u kuhinjskom ormariću i tako ne narušava izgled kuhinje sa drugim uređajima koji stoje okolo.

Na ovaj način, Aqittura M91 iz kompanije hansgrohe nudi još više harmonije i jednostavnosti, kako vizuelno tako i funkcionalno, u svakodnevnom dodiru sa vodom u kuhinji, istovremeno štiteći životnu sredinu.

Upravljanje vodom: hansgrohe WaterRefinement plus

Jednostavno, praktično i održivo – hansgrohe Aqittura M91 pretvara vodu iz slavine u optimizovanu vodu za piće zahvaljujući inovativnoj tehnologiji filtera.

Sistem novina ove slavine mineralizuje vodu iz česme po ukusu kupca. Ovo se postiže zahvaljujući optimizovanom hansgrohe WaterRefinement plus sistemu upravljanja vodom.

Posebno razvijena tehnologija mineralizacije i filtera MinTec® stoji iza ovog efekta harmonizacije. Sa pet individualno odabranih tipova filtera, moguće je obogatiti vodu iz slavine mineralima i filtrirati štetne materije.

Pijenje dovoljno vode snabdeva telo važnim mineralima i takođe može podržati uravnoteženu ishranu. Nečistoće u vodi iz slavine, kao što su teški metali, eliminišu se pomoću moćnih filtera sa aktivnim ugljem u dve varijante prilikom točenja.

Foto: hansgrohe

SodaBase: Srce sistema

SodaBase je srce hansgrohe slavine Aqittura M91. On ne samo da sadrži mineralne i filterske kertridže opisane gore, već je odgovoran i za kontrolu temperature, kao i za karbonizaciju vode.

Kupac može da podesi temperaturu vode i nivoe punjenja filter kertridža preko korisničkog interfejsa. Zahvaljujući redukovanom dizajnu, kompaktno jezgro nove slavine sa sistemom upravljanja vodom i karbonizacijom nestaje lako i fleksibilno u bilo kom kuhinjskom elementu.

SodaBase ne mora da se postavlja direktno ispod sudopere ili slavine. Na ovaj način, hansgrohe Aqittura M91 se pametno uklapa u svaku kuhinju.

SodaBase takođe nasleđuje integrativne filterske patrone za obogaćivanje vode mineralima. Dostupno je ukupno pet različitih tipova filtera sa različitim prednostima aplikacija.

Ovaj asortiman se sastoji od tri filtera za mineralizaciju i dva filtera sa aktivnim ugljem. Mineralizujući filteri (Harmony, Life i Sport) sadrže različite formule i dodaju različite količine minerala (natrijum, kalijum, magnezijum i kalcijum) u vodu.

Prilikom kupovine, slavina se nudi sa Harmony filter uloškom.

Foto: hansgrohe

Filter sa aktivnim ugljem visokih performansi minimizira 95 procenata zagađivača i drugih ometajućih čestica.

Filter sa aktivnim ugljem visokih performansi minimizira 95 procenata zagađivača i drugih ometajućih čestica radi poboljšanja kvaliteta vode.

Jonski izmenjivač sa filterom sa aktivnim ugljem pruža dvostruku zaštitu i sprečava stvaranje kamenca, posebno u područjima sa tvrdom vodom.

Tehnološki pametni „sparkleri“ mogu da kontrolišu slavinu i karbonizaciju direktno preko hansgrohe kućne aplikacije.

Pametni telefon se takođe može koristiti za proveru statusa kertridža i naručivanje novih kertridža. Takođe, preko aplikacije možete aktivirati režim odmora koji štedi energiju za SodaBase.

Zahvaljujući efikasnoj i ekološki prihvatljivoj jedinici za hlađenje i karbonizaciju, voda se ponovo hladi do željene temperature u roku od nekoliko minuta nakon svakog ispuštanja.

Temperatura se može podesiti u pet koraka od 4 do 12 stepeni Celzijusa pomoću dugmeta direktno na bazi.

Integrisani i okretni spoj za univerzalni CO2 cilindar omogućava slobodu kupovine komercijalno dostupnih CO2 boca kod prodavca.

Foto: hansgrohe

Minimalistički dizajn: Više harmonije u svakodnevnom životu

Nova slavina nije uverljiva samo svojom funkcionalnošću – sa redukovanim jezikom dizajna i modernim površinama, ona se savršeno uklapa u različite kuhinjske ambijente i stilove stanovanja.

Za veće kuhinje, Aqittura M91 iz hansgrohe nudi elegantan okrugli luk. Bezvremenska slavina takođe ima crevo za tuš koji se može produžiti za još veću udobnost na radnoj stanici sudopere.

Oni koji više vole ravne linije mogu se odlučiti i za verziju koja štedi prostor sa horizontalnim izlivom. Ovo se posebno preporučuje za kuhinje sa zidnim elementima.

Slavina hansgrohe Aqittura M91 je dostupna u mat crnoj boji, sa završnom obradom od nerđajućeg čelika i hroma.

Korisni linkovi