Na čak tri adrese u Beogradu možete odabrati idealnu kombinaciju dušeka, kreveta i jastuka za svoju novu spavaću sobu.

Dobar san važan je svakom od nas, jer trećinu dana provedemo u krevetu. Ali, da biste bili naspavani i odmorni, neophodno da pažljivo izaberete pravi dušek i krevet. No, idealnu kombinaciju nije uvek lako napraviti – pogotovo kada želite da vam se krevet i dušek uklope u stil vašeg enterijera.

Kako bi korisnici uživali u dobrim dušecima i u još boljem snu, Hespo je kreirao jedinstveni Mix&Match program, koji vam nudi mogućnost da ostvarite svoje snove i pretvorite ih u stvarnost.

U Hespo prodavnicima možete kombinovati 12 različitih uzglavlja, 8 baza i 7 vrsta nogica, uz veliki izbor materijala i boja. Osim toga, svi Hespo dušeci se po željama kupaca mogu proizvesti i u vanstandardnim dimenzijama, uz brz rok isporuke.

Hotelski asortiman sa bazama koje se razdvajaju; Foto: Hespo

Bogatstvo francuskog šika

Francuska elegancija je izvor neiscrpne inspiracije. Tako krevet može da se kombinuje sa bazom visine 13 cm s drvenim nogicama, uz popularno elegantno i luksuzno uzglavlje Pariz, čije dimenzije mogu da se prilagode prostoru, pomoću odabranih materijala i boja.

Prednost ove kombinacije je što krevet može da se uklopi i sa drugim bazama, poput onih koje imaju fioke, sanduk ili okvir. Smaragdnozelena boja savršeno se uklapa sa drvenim nogicama sa zlatnim završecima.

Kada se bira krevet, pored stabilnosti baze i kvalitetnog dušeka potrebno je voditi računa i o visini kreveta i optimalnoj težini, zbog zone za čišćenje u kojoj se zadržava najviše alergena i prašine.

Hespo dušek, krevet i jastuk Paris; Foto: Hespo

Raskoš orijentalnih stilova

Za one koji vole da stvore nešto jedinstveno, inspiraciju može da predstavlja spajanje indijskih elemenata i turskog stila. Ako je podna obloga tamna, na primer od drveta koje se vraća u modu, dizajneri preporučuju orijentalni stil.

Krevet kao glavna zvezda spavaće sobe može da bude u nijansi terracotta, ili bilo koje druge boje koja je vaš favorit. Hespo kreveti mogu biti personalizovani – možete birati model, materijal, izgled uzglavlja, nogice.

Koncept Mix&Match vam omogućava da u prostoru stvorite „drugo ja“, a kod orijentalnog stila ističu se odvažnost, mističnost i detalji. Raskoš koju nudi ovaj stil ogleda se i u bojama prilikom kombinovanja baza, uzglavlja, boja i materijala.

Dušek Pantera; Foto: Hespo
Dušek Pantera; Foto: Hespo
Dušek Pantera na krevetu; Foto: Hespo
Dušek Pantera na krevetu; Foto: Hespo

Mediteran u spavaćoj sobi

Toplina, udobnost, ali i kamen, drvo, prirodni materijali, mnogo svetlosti i zemljane boje – sve ovo je deo mediteranskog stila. Naglašena svetlost i prozračnost, beli zidovi i terrazzo.

Mix&Match princip pruža mogućnost kombinovanja svih baza kreveta. Na vama je da kao na belom platnu kreirate boje i materijale i odaberete najbolji dušek ili pak naddušek za sebe, u zavisnosti od potreba.

Mediteranski stil omogućava jednostavnost, praktičnost i prostranost, uz malo zelenila i ukrasne jastuke, a nakon toga sledi pravo opuštanje.

Hotelski dušek Astoria; Foto: Hespo

Sklad skandinavskog dizajna

Svetle boje, jednobojne tkanine i materijali, ukratko jednostavnost je karakteristika skandinavskog stila i njegove prepoznatljive estetike.

Ukoliko volite japandi ili skandi vajb, Mix&Match je pravo rešenje za vas. Sve baze se mogu uskladiti sa bilo kojim uzglavljem, kao i nogice, materijali, boje – sve svoje zamisli možete pretvoriti u stvarnost.

Spavaća soba treba da bude prozračna, čista i laka za održavanje. Kao takav, skandinavski stil je idealan za spavaće sobe, jer odiše mirnoćom, skladom i jednostavnošću, a buđenje je lako i prijatno.

Hespo krevet High Life u skandinavskom stilu; Foto: Hespo

Vodič za izbor dušeka

Stil enterijera za koji ćete se opredeliti zavisi od vašeg ukusa i senzibiliteta.

No, odabir novog kreveta sa uzglavljem i dušekom nije jednostavan i lak posao, ali može biti zabavan i drugačiji – pogotovo kada sve elemente možete da uklopite u stil enterijera kakav vi želite.

Bilo da opremate kuću, apartman ili vikendicu, Hespo vodič za izbor dušeka vam može biti od velike koristi.

Hespo u Beogradu

Opcija Mix&Match ima brojne prednosti. U prodavnici ne kupujete samo krevet nego imate slobodu odabira i sklapanja delova koji esteski zadovoljavaju vaše ukuse.

Idealnu Mix&Match kombinaciju za vašu novu spavaću sobu možete napraviti u jednoj od tri Hespo prodavnice u Beogradu: TC Galerija (2. sprat), TC Stadion i TC Zmaj.

Za više informacija o dušecima, naddušecima, krevetima i jastucima iz Hespo asortimana, možete posetiti njihovu internet stranicu hespo.rs.