Sigurni smo da imate neke omiljene boje i često razmišljate kako bi one izgledale u vašem enterijeru. Ukoliko su crna i zelena na tom spisku, pogledajte prostor u kom dominiraju upravo ove dve boje.

Dizajnerski studio Egue y Seta napravio je moderan i atraktivan enterijer u jednom apartmanu koji se nalazi u Madridu, prenosi Contemporist.

Nalazi se u potkrovlju, pa su kosi plafoni i neobičan raspored prostorija dali ovom stanu poseban izgled, a studio je to iskoristio da napravi jednako zanimljiv enterijer.

Fotografija: Vicugo Foto

Imitacija prirode

Kombinacija ove dve dominantne boje, tamno zelene i crne, pravi u prostoru osećaj prirodnog okruženja. Sudeći po ostalim detaljima, klijenti vole prirodu i putovanja, jer u stanu postoje mnoge sobne biljke i detalji vezani za omiljene destinacije.

Celokupan ambijent potkrovlja zaokružili su krovni prozori zahvaljujući kojim je prostor okupan svetlom, a pritom omogućuje i ventiliranje vazduha.

Fotografija: Vicugo Foto

Kombinacija ove dve dominantne boje, tamno zelene i crne, pravi u prostoru osećaj prirodnog okruženja.

Kuhinja i dnevni boravak su napravljeni od jedne prostorije. Zidovi su do pola obojeni u tamno zelenu boju. Prostorom dominiraju drveni detalji, a kuhinja koja je potpuno mat crne boje privlači najviše pažnje. U dnevnom boravku nalazi se udobna sofa sive boje sa detaljima jarkih boja, koji se uklapaju sa slikama koje vise na zidu.

Spavaća soba i kupatilo

Ista estetika nastavljena je i u spavaćoj sobi, gde su zidovi delimično obojeni zelenom bojom, a neki od detalja, poput radijatora, su mat crne boje. Poluzid na koji je naslonjen krevet poslužio je kao uzglavlje kreveta koje ima dva drvena otvora u koji su smeštene lampe.

Fotografija: Vicugo Foto

Kosi plafoni i neobičan raspored prostorija dali su ovom stanu posebnu atmosferu.

Drugi kraj spavaće sobe poslužio je kao dodatni prostor. U nakošenom delu smešten je sto i dekorativni detalji poput slike i sofe.

Pločice u kupatilu su crne boje, a komadi nameštaja od drveta ovoj prostoriji daju neophodnu toplinu.

Fotografija: Vicugo Foto

Da li vam se dopada dominacija zelene i crne u prostoru?