Ukoliko vas put uskoro nanese u Berlin, a od smeštaja tražite nešto drugačije i autentičnije, hotel koji ćemo vam predstaviti može biti pravi izbor za vas. Ono što će vas najviše oduševiti je enterijer ovog prostora, koji može biti prava inspiracija za vaš dom.

Hotel Bikini Berlin, deo internacionalne grupe 25hours hotel, smešten je u zapadnom delu nemačke prestonice, pored železničke stanice sa pogledom na čuvenu berlinsku ulicu Kurfürstendamm. Pored smeštajnog kapaciteta, hotel poseduje elegantan bar i saunu sa pogledom na park Tiergarten.

Svojim konceptom pripada kategoriji butik hotela, ali ipak njegov enterijer malo odskače od standardne prefinjenosti, čak šta više njegovu unutrašnjost bismo najbolje opisali kao ”urbanu džunglu“, prenosi Dwell.

Jarke boje

Sobama dominira nedovršeni beton, jarke i žive boje, a skoro iz svakog dela hotela možete uživati u pogledu na park ili zoološki vrt koji se nalaze u neposrednoj blizini. Neke od soba imaju prozore od poda do plafona i nude panoramski pogled na predivnu prirodu.

Kako bi se potpuno dočaro osećaj džungle i prirode na plafonu velikog prostranog bara takođe se nalaze mnogobrojne biljke.

Provod u hotelu

Zelenilo je na svakom koraku, a kako bi se potpuno dočaro osećaj džungle i prirode na plafonu velikog prostranog bara takođe se nalaze mnogobrojne biljke.

Ono što je specifično za ovaj hotel i što privlači mnogobrojne turiste da odsednu baš ovde je sjajan noćni provod koji se dešava upravo u hotelu. Iako je Berlin kao grad poznat po neprevaziđenom provodu i turisti znaju da se ovde nalaze neki od najpoznatijih svetskih klubova, hotel je uspeo da svojom ponudom učini da se lokalno stanovništvo i turisti ovde provode. Oni to čine u baru, koji je simbolično nazvan Monkey Bar, jer nudi pogled na deo zoološkog vrta gde se nalaze majmuni. Takođe, gosti mogu da se zabavljaju na krovu hotela i uživaju u pogledu na ceo Berlin.

Hotelijerska i ugostiteljska ponuda Berlina je zaista impresivna, ali ukoliko ste ljubitelj autentičnog i zanimljivog enterijera, ne zaboravite da posetite ovo mesto.