Digitalno doba donosi sve više korisnika mobilnih telefona i tableta. Aplikacija za dizajn enterijera sve je više, a Talesbuzz preporučuje 5 najboljih koje su vam odmah dostupne.

Odlične za one koji sami uređuju svoj dom, tako i za profesionalce, ove aplikacije dostupne su i Android i iOS korisnicima. Pomoći će vam da lakše uredite svoj dom i učinite ga baš onakvim kakvim ste ga zamišljali.

1. Home Styler

Aplikacija koja nudi mnogobrojne dekorativne ideje biće vam odlična pomoć kada krenete da uređujete vaš dom. Nudi široku paletu pribora i dekorativnih dodataka u 3D formatima.

2. MagicPlan

Ukoliko ste u potrazi za aplikacijom koja će vam pomoći da kreirate efektne osnove za remodelovanje vašeg doma, MagicPlan je jedna od najboljih opcija. Nudi precizna merenja i proračune a pritom je vrlo jednostavna za upotrebu. Ima i sjajnu opciju – omogućava korisnicima da ubace fotografiju svog doma i naspram nje prave planove i proračune.

3. Home Design 3D

Smatraju je jednom od najboljih aplikacija za dekoraciju i uređenje doma. Ono što je razlikuje od drugih aplikacija je to da uz pomoć nje možete napraviti grafičke planove svog životnog prostora, koji mogu biti 2D i 3D.

4. Curate – Virtual Interior Design App

Ono što je karakteristično za ovu aplikaciju je to da se ona fokusira na dekoraciju doma, posebno na umetnička dela. Ukoliko imate želju da neke slike okačite na zid, ali niste sigurni kako će to izgledati, ova aplikacija vam može biti od velike pomoći.

5. Color Snap Visualizer

Kao što joj samo ime sugeriše, ova aplikacija vam omogućava da eksperimentišete sa bojama zidova na fotografiji vaše sobe. Idealna je za pronalaženje odgovarajuće boje i rešiće vam sve nedoumice pre nego što uzmete četke u ruke.