Iz srca naše zemlje, pravo u Milano na sajam Salone del Mobile 2019, koji se održava u periodu od 9. do 14. aprila.

Kvalitetan i autentičan baštenski nameštaj koji proizvodi Animo, firma iz Valjeva, imali smo prilike da vidimo na prošlogodišnjem beogradskom sajmu nameštaja, o čemu je pisano na portalu Gradnja. Ove godine, na najvećem evropskom sajmu u Milanu oni će se predstaviti svetskoj publici i time obeležiti sezonu baštenskog nameštaja koja je pred nama.

Kolekcija GARDA, dizajnerski baštenski nameštaj, nastala je prošle, 2018. godine, pod pečatom valjevske firme Animo. Ova linija predstavlja kolekciju moćnog i elegantnog baštenskog nameštaja, koji u kombinaciji sa vrhunskim materijalima nudi kupcu potpuni osećaj udobnosti. Komadi iz ove kolekcije mogu se koristiti u vrtu, bašti ili terasi, a neki su sjajni i za unutrašnji prostor.

Usmerenost ka detaljima i kvalitet

Posebna pažnja u proizvodnji obraća se na detalje, ali i na kvalitet izrade. Pa tako ovaj nameštaj možete bezbrižno ostaviti napolju, jer je otporan na sve vremenske uslove. Svaki komad je rezultat dugog procesa koji kombinuje tradiciju i inovaciju. Sve faze proizvode prolaze kroz kontrolne testove, koji podležu evropskim procedurama sertifikacije kako bi se garantovao njihov kvalitet i ekološka ispravnost.

Mladi tim dizajnera

Glavni dizajneri i umetnički direktori zaslužni za vrhunske komade baštenskog nameštaja iz kolekcije Garda su Anica Andrić i Milan Karišik, koji su oduvek imali san da rade upravo to. Nakon diplomiranja na Odseku za enterijer i dizajn nameštaja u Beogradu nastavljaju svoje usavršavanje u Italiji, tačnije baš u Milanu gde će ove godine izlagati.

S nestrpljenjem očekujemo da vidimo kakve će nam to novitete doneti sajam nameštaja u Milanu, a do tad prisetite se kako je to izgledalo prošle godine.