Uprodajnom salonu na Zvezdari i putem svog onlajn šopa Pesada Furniture vam nudi preko 60 različitih modela trpezarijskih stolica uz kratak rok isporuke.

Od prvih salonskih stanova pa sve do danas, o dizajnu i opremanju trpezarije vodi se posebna pažnja, budući da je ova prostorija vekovima unazad bila centralno mesto okupljanja porodice i prijatelja.

A ukoliko opremate novi stan ili planirate da renovirate stari, biće vam potrebne trpezarijske stolice koje se po obliku, materijalu i estetici uklapaju u zamisao vašeg stambenog enterijera.

Međutim, da biste se osećali komotno i prijatno, neophodno je da prilikom izbora ovakvih komada povedete računa o udobnosti i izgledu.

Moderne trpezarijske stolice su jedan proizvod iz širokog Pesada Furniture asortimana o čijem se kvalitetu i dizajnu naročito vodi računa. Na raspolaganju vam je preko 60 različitih modela vrhunskog kvaliteta.

U ponudi je veliki broj dezena i boja tapacira kako bi se moderne trpezarijske stolice uklopile u enterijer vašeg doma.

„U ponudi imamo trpezarijske stolice izrađene od različitih materijala: trpezarijske stolice od punog drveta, tapacirane stolice, trpezarijske stolice od plastike, kožne stolice i trpezarijske stolice sa rukonaslonom“, navode iz salona za naš portal.

Ove moderne trpezarijske stolice su izrađene od prvoklasne bukovine koja konstrukciju čini čvrstom što garantuje stabilnost i dugotrajnost čak i prilikom intenzivnog korišćenja.

U ponudi je veliki broj dezena i boja tapacira kako bi se moderne trpezarijske stolice uklopile u enterijer vašeg doma. U nastavku vam predstavljamo naš izbor od Top 5 najboljih modela koje možete pogledati u prodajnom salonu na adresi Matice srpske 75, na Zvezdari u Beogradu. Rok isporuke iznosi od 20 do 30 dana.

 

1. Capri

Stolicu Capri odlikuje interesantan dizajn koji potencira blago zakrivljeni naslon za leđa koji pruža dodatnu udobnost i ergonomiju prilikom sedenja i okrugli nogari za razliku od većine modela sa četvrtastim nogarima.

Stolica je pored kućne upotrebe namenjena i ugostiteljskim objektima. Veoma stabilna, izrađena od parene bukve sa naslonom i sedištem tapaciranim u plišu ili štofu po želji kupca.

Cena: 15.000 RSD

Trpezarijska stolica Capri; Foto: Pesada Furniture

 

2. Emilly

Stolica Emilly predstavlja jedan od najunikatnijih modela iz Pesadine ponude. Savršena je za vašu trpezariju, ugostiteljski objekat ili poslovni prostor. Izrađena je od punog drveta parene bukve sa naslonom od presovanog furnira oplemenjenog jasenovim furnirom

Sa unutrašnje strane tapacira je u plišu ili štofu po vašoj želji, dok drveni deo leđa stolici daje posebnu notu luksuza. Veoma je stabilna i otporna čak i za najintezivnije korišćenje.

Cena: 17.260 RSD

Trpezarijska stolica Emilly; Foto: Pesada Furniture

 

3. Gremio

Stolica Gremio predstavlja jedan od najnovijih modela iz Pesada ponude. Namenjena je kako za kuće i stanove tako i za sve vrste ugostiteljskih objekata. Izrađena je od punog drveta parene bukve sa tapaciranim sedištem i naslonom u bojama po vašoj želji.

Ono što ovaj model izdvaja od konkurencije jesu vidljivi i pažljivo obrađeni delovi drveta koji samoj stolici pored standardne udobnosti potvrđuju i vrhunski dizajn.

Cena: 20.165 RSD

Trpezarijska stolica Gremio; Foto: Pesada Furniture

 

4. Lea

Stolica Lea predstavlja jedan od najunikatnijih modela. Savršena je za vašu trpezariju, ugostiteljski objekat ili poslovni prostor. Izrađena je od punog drveta parene bukve sa naslonom od presovanog furnira oplemenjenog bukovim furnirom koji daje posebnu notu luksuza.

Cena: 14.300 RSD

Trpezarijska stolica Lea; Foto: Pesada Furniture

 

5. Richmond Wood

Moderna i elegantna stolica Richmond Wood savršena je za vašu trpezariju, ugostiteljski objekat ili poslovni prostor. Izrađena od punog drveta parene bukve  sa naslonom od presovanog furnira oplemenjenog bukovim furnirom. Sedište se tapacira u plišu ili štofu po vašoj želji.

Cena: 14.115 RSD

Trpezarijska stolica Richmond Wood; Foto: Pesada Furniture

 

Pesada Online Shop

Pored trpezarijskih stolica modernog dizajna, na adresi PESADA.RS možete pronaći širok izbor fotelja i sofastolova i stolica.

Na raspolaganju vam je i kupovina putem interneta, a naručeni komadi nameštaja stižu direktno na vašu adresu. Troškovi transporta se dodatno naplaćuju.

Što se akcijske ponude tiče, za trpezarijske stolice trenutno su aktuelni popusti od 8% do 14%, a više detalja i informacija možete pogledati na web stranici www.pesada.rs.