Da li ste nekada razmišljali o tome na koji način da iskoristite uglove u vašem domu? Deo prostora koji najčešće ostane neiskorišten konačno je dobio sjajno dizajnersko rešenje.

Poznati hrvatski dizajner Simon Morasi Piperčić osmislio je pametno rešenje kako da iskoristite uglove u vašem domu – minimalistički zidni stalak, koji je nazvao jednostavno UGAO.

Dizajniran za poznatu francusku kompaniju Ligne Roset, ovaj stalak predstavlja savršen dodatak u vašem domu, koji je maksimalno funkcionalan i dizajnerski maksimalno prilagodljiv.

Funkcionalnost i jednostavan dizajn

Može da se postavi u bilo koji ugao, na visinu koja vama odgovara. Dizajnerski jednostavan, napravljen od crnih čeličnih šipki, od kojih je središnja presvučena drvetom. Idealan je za odlaganje kaputa, nekoliko komada garderobe ili modnih dodataka. Vertikalne šipke naslanjaju se zidove, a stalak je vrlo lako ukloniti i pomeriti na neko drugo mesto. Konstrukcija od neprekidnog čelika podseća na geometrijsku skulpturu koja će vam učiniti enterijer zanimljivim i nesvakidašnjim.

Konstrukcija od neprekidnog čelika podseća na geometrijsku skulpturu koja će učiniti enterijer zanimljivim i nesvakidašnjim.

Kako je vrlo lako prenosiv, ovaj dizanerski novitet savršen je za sve koji često putuju i menjanju mesto stanovanja, a takvih je sve više.